چهارشنبه چهاردهم دی ۱۳۹۰ ساعت توسط عمرانی | 

بررسي خشك كن های محصولات کشاورزی

حامد كوچكي ، سيد اشكان نبوي پله سرايي،فرشاد سهيلي فرد،امين نيكخواه

خشک کردن عبارتست از عملیاتی که طی آن آب موجود در یک محصول کشاورزی یا یک ماده غذایی با استفاده از یک منبع حرارتی، در شرایط دقیق و کنترل شده تبخیر شود.

به طور كلي ، خشك كردن جامد يعني حذف مقدار نسبتاً كمي آب يا مايع ديگر از آن ماده جامد براي كاهش دادن محتوي مايع باقي مانده تا يك مقدار پايين قابل قبول، خشك كردن معمولاً مرحله نهايي مجموعه اي از عمليات است، و محصول خشك كن اغلب براي بسته نهايي آماده است. آب يا ساير مايعات را مي توان به طور مكانيكي با فشار يا نيروي سانتريفيوژ، يا به طور گرمايي با تبخير از جامدات حذف كرد. حذف مايع به طور مكانيكي معمولاً ارزان تر از روش گرمايي است و لذا بهتر است محتوي مايع ماده، قبل از ورود به خشك كن گرم، تا حد امكان كاهش داده شود. جامداتي كه خشك مي شوند به صورت هاي مختلفي هستند : پولكي، دانه اي، بلوري، پودري، تيغه اي، يا ورقه اي پيوسته و خواص گوناگوني دارند.

 

در اين مقاله به بررسي انواع خشك كن های محصولات کشاورزی،اجزاء،مزايا،معايب و هزينه هاي خشك كني پرداخته شده است.

براي دانلود مقاله بصورت PDF بر روي لينك زير كليك نماييد.

دانلود مقاله

منبع:

http://www.guilanagrimech.blogfa.com/

مشخصات
مکانیزاسیون کشاورزی این وبلاگ جهت استفاده دانشجویان و علاقمندان رشته مهندسی مکانیزاسیون و ماشین های کشاورزی راه اندازی شده است. برای ارتباط بااینجانب با آدرس زیر مکاتبه نمایید.
ab.omrani1@gmail.com